Nieuws

Een regionale speler met een groot bereik.

Paraat Uitzendbureau heeft vestigingen in Emmen en Veendam.
Door de juiste en centrale ligging, kan er naast de plaatsen Emmen en Veendam een groot gebied bediend worden.
De vestiging Paraat Uitzendbureau Emmen BV  is gevestigd op bedrijventerrein Bargermeer IV. Centraal tussen de diverse bedrijven en vlakbij de A37. Hierdoor is het makkelijk om de omliggende plaatsen te bereiken.
Het kantoor van Paraat Uitzendbureau Veendam BV ligt aan de rand van het centrum van Veendam. Veendam ligt aan de N33 en daardoor ben je zo in Groningen, maar ook in Assen, Gieten, Stadskanaal en verdere omliggende plaatsen.

Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken.
Enkele kernwoorden waar Paraat Uitzendbureau BV voor staat. Medewerkers van Paraat Uitzendbureau zoeken met grote zorg een geschikte kandidaat voor de opdrachtgever. Natuurlijk gaan wij als Paraat Uitzendbureau ook zorgvuldig met onze uitzendmedewerkers om.
Dit blijkt niet alleen uit onze manier van werken, maar ook uit de certificeringen waar de vestigingen Emmen en Veendam over beschikken.
De Normering Arbeid en de VCU. Tevens is Paraat Uitzendbureau BV sinds de oprichting in 2001 lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendbedrijven www.nbbu.nl.

Bent u als kandidaat of werkgever op zoek naar een regionaal uitzendbureau, waar de persoonlijk benadering en betrokkenheid centraal staat, neem dan contact op met Paraat Uitzendbureau BV of kom langs op 1 van onze vestigingen.