Nieuws

Operationeel Manager

 
Contactpersoon Dhr. E. Koops
Werklocatie \\\'t Harde
Vestiging Emmen
Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Operationeel Manager.

De operationeel Manager is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de interne en externe operatie (15fte). Maar tevens ook voor een goede kwaliteit van het te leveren werk. Je bent de schakel tussen de operatie en de Technisch en Algemeen Manager en weet een goede vertaalslag te maken naar de operatie. Dit houdt in dat je een uitstekende helicopterview moet hebben over enerzijds de ontwikkelingen (nieuwe technieken, innovatie) en anderzijds de uitvoering van het werk en de daarbij behorende planning.

De operatie bestaat uit drie teams: Mobile Mapping & GPR, Controle & Samenvoegen, Offshore. Mobile Mapping & GPR richten zich op het inwinnen van onder- en bovengrondse data en zijn veelal onderweg of in het veld. Controle en Samenvoegen zorgt er voor dat ingewonnen data wordt gecontroleerd, samengevoegd en verwerkt. Beide teams worden direct door jou aangestuurd. Team offshore (gevestigd in India) houdt zich bezig met het verwerken en opschonen van data en de interpretatie ervan. Dit team stuur je indirect aan. We verwachten van je dat je naast de aansturing van de teams ook zelf de handen uit de mouwen steekt, de teams ondersteunt in de werkzaamheden en controles uitvoert.

Functie-eisen

Voor deze functie vragen wij:
- Afgeronde HBO/ WO opleiding;
- Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring en aantoonbare affiniteit met ICT;
- Je bent bekend met projecten op het gebied van ondergrondse infrastructuur en/of civiele techniek. Hebt kennis van en ervaring met softwarepakketten zoals Autocad en Revit
- Het is een pré als je kennis hebt van scannen, 3D, GPR en modelleer ervaring hebt.
- Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord & geschrift is vereist;

Tevens ben jij een echte people manager. Een manager die zijn medewerkers stimuleert, coacht en direct aanspreekt. Jij bent snel van begrip en denkt drie stappen vooruit. Hebt aan één woord genoeg, kunt snel schakelen en weet de vertaalslag te maken van techniek en commercie naar de operatie. Je bent het eerst duidelijke communicatiestijl. Je hebt geen 9-5 mentaliteit en weet van aanpakken.

 
 

« vorige vacature

volgende vacature »