Nieuws

Leerling Operator (BBL)

 
Contactpersoon Dhr. Jonny Koops
Werklocatie Emmen
Vestiging Emmen
Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een leerling operator.

Onze opdrachtgever geeft je de kans opgeleid te worden tot een allround operator B of C. Wat de functie allround operator binnen de organisatie inhoudt staat hieronder beschreven.

 

Als allround operator ben je verantwoordelijk voor het aansturen en bedienen van het productieproces. Via de procesbesturing volg je het proces, stuur je bij en indien nodig voer je ter plekke werkzaamheden uit. Op vaste momenten neem je monsters om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Deze monsters kun je zelf analyseren of in overleg met het laboratorium. Op grond van de analyse weet je welke correcties je moet doorvoeren om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen. Je werkt volgens de gestelde milieu- en veiligheidsvoorschriften en draagt bij aan een veilige en schone werkomgeving. Je weet storingen in het proces snel te signaleren en te analyseren, waardoor je in staat bent adequaat te handelen. En rapporteert volgens een vast format aan je productieleider en collega’s je bevindingen van je dienst.  

 

Als leerling operator wordt je via een BBL traject aan het Drenthe College opgeleid tot allround operator. Deze opleiding duurt twee jaar en start in september 2017, tot die tijd werk je als leerling onder begeleiding van een ervaren operator om het productieproces binnen de organisatie te leren kennen. Vanaf september 2017 ga je één dag per week naar school, MBO niveau 3 of 4. Daarnaast werk je mee in de 5-ploegendienst, in een vast rooster. 

 

Het gaat om een dienstverband van maximaal de studieduur en afhankelijk van de studie resultaten.

De opdrachtgever geeft geen baangarantie, maar met deze ervaring en het diploma operator B of C op zak heb je aanzienlijke betere kansen in de procesindustrie.

Functie-eisen

We zoeken een enthousiaste persoonlijkheid die in zichzelf wil investeren en beschikt over de volgende persoonskenmerken:

  • Accuraat werken,
  • Stressbestendig zijn,
  • Flexibele instelling hebben,
  • Positief en Oplossingsgericht denken
  • De ambitie hebben om het proces in onze fabriek te kunnen beleven.
  • Technisch inzicht.
  • Aantoonbare werkervaring waaruit te herleiden is dat je zelfstandig kan werken en de juiste prioriteiten weet te stellen.

 

Vooropleiding voor operator B: MBO niveau 3/4 in een technische richting of operator A

Vooropleiding voor operator C: Operator B

 
 

« vorige vacature

volgende vacature »