Over ons - Uitzendbureau Paraat

Klik hier om in te schrijven

Over ons

Missie en Visie

Missie:
Onze missie is om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan die echt bij hen past, door middel van persoonlijke begeleiding en goed te luisteren naar de behoeften van zowel de kandidaten als onze opdrachtgevers. Onze kernwaarden van korte lijnen, persoonlijk, heldere afspraken en betrokken zijn hierbij essentieel en zorgen ervoor dat een ervaring met Uitzendbureau Paraat prettig zal zijn.

Visie:
Onze visie is dat wanneer een medewerker op de juiste plek zit, dit leidt tot tevreden klanten. Daarom streven we ernaar om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan die aansluit bij hun vaardigheden, interesses en persoonlijkheid, en zo bij te dragen aan het succes van zowel de werknemer als de werkgever. Op deze manier creëren we een win-win situatie waarbij iedereen tevreden is.

“Een tevreden medewerker zorgt voor tevreden klanten”

Hoe wij werken

 

Korte lijnen:
Wij werken met korte lijnen. We zijn een laagdrempelige, platte organisatie. Bij Uitzendbureau Paraat kan iedereen gewoon binnenlopen en zullen vragen snel worden beantwoord. 

Persoonlijk:
We houden van een persoonlijke benadering en willen dan ook graag onze kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers leren kennen. Op deze manier kunnen wij goed inspelen op de behoeften van zowel onze medewerkers  als onze klanten. 

Heldere afspraken:
We houden van duidelijkheid en maken dan ook heldere afspraken met zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers. Op deze manier zijn alle betrokkenen goed geïnformeerd en kan iedereen zich richten op zijn werk, zonder afleiding door randzaken. 

Betrokken:
Wij voelen ons betrokken met onze medewerkers en onze opdrachtgevers. Wij stellen dan ook alles in staat om ervoor te zorgen dat iedereen op een prettige manier met zijn werk bezig kan zijn en waar nodig bieden we graag onze hulp mochten er zich uitdagingen voordoen. 

“Wij creëren voorwaarden die ervoor zorgen dat iedereen zich kan focussen op zijn werk, zonder zorgen”

Erwin Koops

Directeur

Jonny Koops

Bedrijfsleider

Ellis Koops

Administratief medewerkster

Pelle De Vries

Intercedent

Nino Pitta

Recruiter

Certificering

Paraat Uitzendbureau werkt volgens de NEN 4400 norm en is SNA gecertificeerd. Hiermee haalt Paraat Uitzendbureau kwaliteit en expertise in huis en weet je zeker dat je te maken hebt met een officieel erkend uitzendbureau. 

Tevens beschikken wij over een VCU Certificaat.

Sinds de oprichting is Paraat Uitzendbureau aangesloten bij de NBBU. Mocht je personeel via Paraat Uitzendbureau inlenen dan zijn de Algemene Voorwaarden van de NBBU van toepassing. 

Ervaringen met Paraat