Klik hier om in te schrijven

Onze vacatures

Ben je op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Wij helpen jou graag met het vinden werk dat bij jou past! Hieronder vind je onze verschillende vacatures in diverse branches. Hierop kun je rechtstreeks reageren. Wij zullen daarna contact met jouw opnemen. Vanuit ons kantoor in Emmen helpen wij jou aan werk bij mooie werkgevers in de regio Noord Oost Nederland. Wij gaan voor de baan die bij jou past! Wil je liever dat wij voor jou op zoek gaan? Schrijf je dan hier in!

Filter

Zoeken op trefwoord

Dienstverband

Werktijden

Sector

Regio

Salaris

Medewerker pluimveehouderij

Heb jij ervaring met pluimvee en kun jij goed overzicht houden? Reageer dan snel op deze vacature!

Chauffeur Borstel-/Veegmachine

Voor de Gemeente Assen zijn we moet spoed op zoek naar een chauffeur Borstel/veegmachine. Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Test Operator

Heb jij een sterke affiniteit met ICT en of hardware? Wij zijn per direct op zoek naar een Test Operator in Emmen.

Tegelzetter (Ook ZZP)

Werk jij als tegelzetter graag op mooie, uitdagende klussen? Wij zijn per direct op zoek naar een tegelzetter voor projecten in het luxere segment.

Productiemedewerker

Heb je affiniteit met houtproducten? En lijkt het je leuk om productiewerk te doen in een landelijke organisatie? Dan is dit een leuke vacature voor jou!

Medewerker wasserij

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Voor een wasserij zijn wij op zoek naar medewerkers in een 2 ploegendienst in Coevorden.
123456

Ervaringen met Paraat