Test Operator

Heb jij een sterke affiniteit met ICT en of hardware? Wij zijn per direct op zoek naar een Test Operator in Emmen.

Allround Operator

Ben jij de allround operator die paraat staat voor een nieuwe uitdaging in Emmen? Voor deze vacature zijn op zoek naar een operator met minimaal een VAPRO-B diploma op zak.

(Assistent) Monteur zonnepanelen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur? Heb jij ervaring of veel affiniteit met installatietechniek en zie je het zitten om in de wereld van duurzame energie te werken? Reageer dan snel op deze vacature Monteur Zonnepanelen in Emmen.

Beginnend Monteur/Kassenbouwer

Ben je handig en zie je jezelf aan het werk op mooie projecten in de tuinbouwwereld? Dan is dit een leuke baan voor jou!

(assistent) Hovenier

Heb jij groene vingers? Ben je hovenier of wil je het vak van hovenier leren? Per direct zijn wij op zoek naar kandidaten die gaan helpen met het aanleggen van mooie tuinen.

Stagiair Office & Management (Intern)

Volg jij de opleiding MBO Office & Management en ben je op zoek naar een stageplek? Kom stagelopen bij een familiebedrijf in de dynamische wereld van Uitzenden en Detacheren. Wij bieden een leerzame stageperiode!

Teamleader Engineering

Ben jij de teamleader die wij zoeken? Voor een service centrum in Emmen, een Service hoofdkantoor voor Europa, Midden-Oosten en Afrika van een wereldwijde speler op het gebied van IT producten zijn wij op zoek naar een teamleader engineering.

Monteur Zonwering

Ben jij de kandidaat met technisch inzicht die het leuk vind om zonweringen te plaatsen. Ga aan de slag bij een leuk familiebedrijf in Emmen en ga aan de slag op verschillende uitdagende projecten in de regio bij zowel bedrijf als particulier.

Hulptimmerman Afbouw

Ben jij de kandidaat met 2 rechterhanden die het leuk vind om te werken in de afbouw? Leer het vak van een ervaren vakman!