Monteur zonnepanelen

Wil jij bij één van de snelst groeiende duurzame energiebedrijven van Oost Nederland werken? Wil jij in een professioneel team werken met gezellige collega’s en elke dag klanten blij maken? Kom dan werken bij Zonnepanelen Oost!

Assistent Timmerman

Ben jij iemand die houdt van afwisseling in het werk en ben jij graag met je handen bezig? Ervaring of geen ervaring het maakt niks uit. Wij zijn op zoek naar jou!

(Service/onderhoud) monteur

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur? Heb je ervaring met het uitvoeren van service/onderhoud of montagewerkzaamheden van aluminium kozijnen en vliesgevels of wil je dit ‘on the job’ leren dan is dit de kans voor jou!

Schilder

Is het een passie voor jou om bezig te zijn met schilderwerk en zorg jij ervoor dat alles er tiptop uit ziet? Deel het met de schilderswereld en reageer snel op deze vacature!

Assistent Projectleider Prefab Beton

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van duurzaam prefab beton en ben jij bouwkundig sterk in organiseren? Reageer dan snel op deze uitdagende vacature!

Loodgieter

Vind je het leuk om verschillende werkzaamheden uit te voeren in de installatietechniek bij particuliere klanten? Dan is dit de vacature voor jou!

Steigerbouwer

Werk jij graag op hoogte als steigerbouwer? Reageer dan op deze vacature

Beginnend Monteur/Kassenbouwer

Ben je handig en zie je jezelf aan het werk op mooie projecten in de tuinbouwwereld? Dan is dit een leuke baan voor jou!

Timmerman onderhoud/renovatie

Ben je de vakman die graag op mooie onderhoud en renovatie projecten aan het werk gaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.