Allround monteur (buitendienst)

Wil jij een veelzijdige functie waarin je zowel montagewerkzaamheden als service bij klanten verricht? Dit is een uitdagende vacature die jouw technische skills en flexibiliteit combineert!

Assistent Timmerman

Ben jij iemand die houdt van afwisseling in het werk en ben jij graag met je handen bezig? Ervaring of geen ervaring het maakt niks uit. Wij zijn op zoek naar jou!

(Service/onderhoud) monteur

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur? Heb je ervaring met het uitvoeren van service/onderhoud of montagewerkzaamheden van aluminium kozijnen en vliesgevels of wil je dit ‘on the job’ leren dan is dit de kans voor jou!

Schilder

Is het een passie voor jou om bezig te zijn met schilderwerk en zorg jij ervoor dat alles er tiptop uit ziet? Deel het met de schilderswereld en reageer snel op deze vacature!

Loodgieter

Vind je het leuk om verschillende werkzaamheden uit te voeren in de installatietechniek bij particuliere klanten? Dan is dit de vacature voor jou!

Beginnend Monteur/Kassenbouwer

Ben je handig en zie je jezelf aan het werk op mooie projecten in de tuinbouwwereld? Dan is dit een leuke baan voor jou!

Timmerman onderhoud/renovatie

Ben je de vakman die graag op mooie onderhoud en renovatie projecten aan het werk gaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.