Tegelzetter (Ook ZZP)

Werk jij als tegelzetter graag op mooie, uitdagende klussen? Wij zijn per direct op zoek naar een tegelzetter voor projecten in het luxere segment.

(Assistent) Monteur zonnepanelen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur? Heb jij ervaring of veel affiniteit met installatietechniek en zie je het zitten om in de wereld van duurzame energie te werken? Reageer dan snel op deze vacature Monteur Zonnepanelen in Emmen.

Beginnend Monteur/Kassenbouwer

Ben je handig en zie je jezelf aan het werk op mooie projecten in de tuinbouwwereld? Dan is dit een leuke baan voor jou!

Medewerker Infra

Heb jij ervaring met werken in de Infra en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een van oorsprong familiebedrijf zijn wij op zoek naar medewerkers voor diverse werkzaamheden op uitdagende infraprojecten in het Noorden van het land.

Timmerman onderhoud/renovatie

Ben je de vakman die graag op mooie onderhoud en renovatie projecten aan het werk gaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hulptimmerman Afbouw

Ben jij de kandidaat met 2 rechterhanden die het leuk vind om te werken in de afbouw? Leer het vak van een ervaren vakman!

(Leerling) Slimme meter monteur

Ga aan de slag als slimme meter monteur bij een van de beste en grootste werkgevers van Nederland. Je wordt intern opgeleid door de werkgever en maakt kans op een directe aanstelling bij de werkgever.